De Lijn in je mobiliteitsbudget: wat zijn je voordelen?

Het mobiliteitsbudget, da’s kiezen voor duurzame mobiliteit – met een pak voordelen voor jou en voor je werkgever. Zo kun je kiezen voor een milieuvriendelijkere bedrijfswagen, gecombineerd met tickets van De Lijn. Da’s een combinatie waarvan jij, je bedrijf én je gezin profiteren. Ga maar na:

checkmark je verplaatsingen worden duurzamer
checkmark je kiest zelf hoe je naar je werk reist
checkmark ook privé neem je De Lijn
checkmark gedaan met taxi papa/mama te spelen
checkmark vrijgesteld van sociale bijdrage en belastingen

Mee met het mobiliteitsbudget?

Hoog tijd om de voordelen van het mobiliteitsbudget in je bedrijf aan de grote klok te hangen. Maar hoe? En bij wie? Praat er gerust over met je HR manager (of je CEO of je Mobility manager). Of beter nog: laat dat gewoon aan ons over.

Met wie mogen wij contact opnemen in je bedrijf?

Twee dagen in de week werk ik thuis, maar om op de andere dagen naar het centrum van de stad te rijden? Nee. Met de auto naar de P+R op Linkeroever, en dan – hop! – de tram op en filevrij de stad in!

Pieter
woont in Dendermonde, werkt in hartje Antwerpen

Ik heb de keuze: als ’t goed weer is, dan peddel ik met m’n elektrische fiets recht naar mijn werk. Regent het? Dan kies ik voor de bus, en ben ik nagenoeg even rap op kantoor. En als ik ‘m écht nodig heb, ga ik met de wagen.

Liesbeth
woont in Schriek, werkt vlak bij het busstation van Mechelen

Zoon naar de turnles, dochter naar de muziekschool: op woensdagmiddag en in het weekend was ik constant Taxi Mama. Maar nu ze met de bus zelf in Torhout raken, heb ik een pak me-time cadeau!

Veerle
woont in Ichtegem, zoon en dochter sporten en musiceren in Torhout